19/1/07

BOINC

Desde ja fa temps, el meu esperit cientific es dedica a col·laborar en diferents projectes amb un programa anomenant BOINC, que utilitza la capacitat de càlcul que los ordenadores fan servir per a realizar les recerques.

Si us voleu baixar el programa, feu-ho aqui.

I per els diferents projectes, aquests son en els que jo participo:

Climate Prediction
Per ajudar a preveure el canvi climatic i saber quins climes, depenent del nostre comportament, podriem tenir en un futur. Per a més informacó aneu a Climate Prediction.

Einstein@home
Per buscar pulsars, que són estrelles de neutrons que emeten radiació pulsant periòdica. Per a més informació aneu a Einstein@home.

Rosetta@home
Volen curar totes les malaties del món i per això necessiten saber les formes de les proteïnes en tres dimensions. Per a més informacó aneu a Rosetta@home.

Seti@home
Per cercar senyals de ràdio no naturals de fora del nostre planeta. Si, per buscar vida inteligent fora de la terra. D'acord, extraterrestres. Per a més informació aneu a Seti@home.

Per a altres projectes aneu a aqui.



Hace ya tiempo, mi espiritu cientifico se dedica a colaborar en distintos proyectos con un programa llamado BOINC, que utiliza la capacidad de cálculo que los ordenadores no usan para realizar las investigaciones.

Si os quereis bajar el programa, hacedlo aqui.

Y para los diferentes proyectos, estos son en los que yo participo:

Climate Prediction
Para ayudar a preveer el cambio climático y saber que climas, dependiendo de nuestro comportamiento, podriamos tener en un futuro. Para mas información id a Climate Prediction.

Einstein@home
Para buscar pulsars, que son estrellas de neutrones que emiten radiación pulsante periódica. Para mas información id a Einstein@home.

Rosetta@home
Quieren curar todas las enfermedades del mundo y para esto necesitan saber las formas de las proteinas en tres dimensiones. Para mas información id a Rosetta@home.

Seti@home
Para buscar señales de rádio no naturales de fuera de nuestro planeta. Si, para buscar vida inteligente fuera de la tierra. Vale, extraterrestres. Para mas información id a Seti@home.

Para otros proyectos id aqui.

1 comentario:

Alt dijo...

¡Hola guapa!

Lo de Einstein lo tenía yo hace tiempo. Soy híperfriki, xDDDDD, lo sé... u_u.

Es que tengo la vena esta científica de estudiante de Física que me empuja a pensar frikadas sin querer... Yo me las callo pa que no me peguen... xDDDD

¡Un abrazo chula!